El-installationer

Hos Vinge El-Service udfører vi mange forskellige typer el-opgaver. Her på siden finder du et udsnit af, hvad vi beskæftiger os med. Er du i tvivl eller har spørgsmål, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Nybyg, tilbyg, renovering

Går du med planer om nybyg, tilbyg eller renovering af din ejendom og andre større opgaver, kontakt Vinge El-Service – din erfarne og personlige el-installatør.

Service

I tilfælde af strømafbrydelse eller andre alvorlige el-problemer, kan du trygt ringe til os. Vi vil være ved dig hurtigst muligt.

Belysning

Ønsker du at optimere din belysning  til en mere energivenlig løsning, så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Med de høje elpriser er der penge at spare her og nu.

 

Energioptimering

Ladestandere til el- og plug-in hybridbiler. Varmepumpe-installationer, energibesparende ændringer til din nuværende forsyningskilde. Vi har erfaringen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD Få et uforpligtende tilbud

Ladestander

Har du købt en el- eller plug-in hybridbil, hjælper vi dig gerne med opsætning og installation af ladestander. Med vores kompetencer sørger vi for, at du får den rigtige løsning til din ladestander.

Klimaanlæg

Går du med planer om at få et nyt klimaanlæg, kommer vi gerne og laver el-installationerne. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Rådgivning

Kompetent rådgivning er en vigtig del af et projekt eller en opgave. Hos Vinge El-Service står vi klar til at give dig den rådgivning du har brug for, så du kan træffe de rigtig valg. Vi ligger stor vægt på, at der er en god dialog mellem os og kunden. På den måde kommer både vi og kunden bedst i mål.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

El-installationer

Vinge El-Service giver professionel og kompetent rådgivning til netop det du har behov for. Vi har mange års erfaring med alle forskellige typer el-opgaver og kan derfor give dig den rådgivning, som passer til dit projekt.

Energioptimering

I forbindelse med energioptimering, hvad enten det er opsætning af ladestander til din el- eller plug-in hybridbil, installation til din nye varmepumpe eller energioptimering af din lysinstallation, står vi klar til at give dig den fornødne og relevante rådgivning. 

 

Vinge El-Service ApS

Horsevænget 46
8310 Tranbjerg
CVR. 40018506

Kontakt

kontakt@vinge-elservice.dk
www.vinge-elservice.dk
+45 61 48 00 19

Sociale medier

På vores Facebook og Instagram kan du følge med i, hvad vi går og laver. Vi vil løbende holde siderne opdaterede med billeder fra projekter og opgaver, som vi er i gang med eller har afsluttet.